+370 676 20520, +370 684 35567
Šparagų ryšulėliai

Daug žadanti karališkos vakarienės pradžia

Į plonytį kumpio gabalėlį suvynioti šparagų ryšulėliai lėkštėje ne tik atrodo elegantiškai. Tai - labai skanus ir lengvai paruošiamas užkandis arba puikus garnyras prie mėsos patiekalų.

 

Pirmiausia šparagus švariai nuplauname, pašaliname kietus, sumedėjusius kotų galiukus ir, sudėję visus kartu, šiek tiek nupjauname, kad visi būtų lygūs - patiekti svečiams atrodys žymiai gražiau.

 

Didesnį puodą vandens pasūdome, užverdame ir tik tada vos porai minučių panardiname šparagus. Ištraukę iš puodo išsyk kišame po šaltu, kone lediniu vandeniu (arba dar geriau - į dubenį su ledukais). Dėl staigaus temperatūros pasikeitimo šparagus tarsi ištinka šokas, todėl jie, užuot pageltę, išlieka gaivios žalios spalvos.

 

Atvėsintus šparagus išdalijame porcijomis, kiekvieną jų suvyniojame į plonai atriektą kumpio gabaliuką ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.

 

Paprasta, elegantiška ir labai skanu!

Reikia pagalbos?
Skambinkite tel.
+370 676 20520, +370 684 35567
ir sutarsime dėl pristatymo
Arba parašykit mums laišką
info@kumpiai.lt
ir suteiksime jums reikiamos informacijos
Jums taip pat turėtų patikti